Про нас

Студія натхненного життя, Київ. Коучинг, тренінги, семінари, саморозвиток.Студія натхненного життя – це місце для всіх, хто у пошуку: себе, щастя, натхнення, творчості, успіху, радості, чудес, справжнього, щирого, усвідомленого буття. Якщо ви вже зрозуміли, що справа не у кількості докладених зусиль, що у щастя є інший секрет, значить ми з вами однодумці.

Ми допоможемо вам знайти свій власний, унікальний і неповторний шлях, на якому ви зможете досягати більшого без виснаження, працювати з легкістю, робити повсякденні справи із задоволенням, а головне – з натхненням і радістю втілювати у життя свої мрії!

Більше того, ми будемо поруч на цьому шляху. Ми поділимося власним досвідом, познайомимо з новими підходами і способом сприйняття життя, покажемо, як без зайвих зусиль досягати кращих результатів і бути ефективними у будь-якій діяльності. Ми допоможемо зібрати воєдино все, що дала нам природа: тіло, розум, серце і інтуїцію для того, щоб вийти із одномірного існування у багатогранний світ повноцінного життя. Завдяки простим підходам і практикам ви станете своїм найкращим другом і провідником до власного щастя.

Тож, наші двері завжди відчинені:

  • Для тих, хто вірить у дива, хто здатен мріяти, хто готовий кинути виклик сірій буденності і нав’язаним обмеженням.
  • Для тих, хто відчуває, що чогось у житті бракує, навіть якщо ззовні все видається нормальним, «як у людей».
  • Для тих, хто готовий взяти на себе відповідальність за своє життя, щастя, здоров’я, емоції.
  • Для тих, хто хоче пізнавати себе, свої бажання і мріяння, змінюватися через внутрішню роботу і змінювати світ навколо себе.
  • Для тих, хто відкритий новому і незвичному, хто здатен ризикувати і пробувати нестандартні підходи.
  • Для тих, хто не хоче йти на компроміс між «успішний» і «український», хто хоче розвиватися, вчитися бути впевненим і самодостатнім в україномовному середовищі.

Ви саме така людина? Тоді запрошуємо на індивідуальні коучингові сесії, тренінги та семінари. Розклад тренінгів ви можете побачити у відповідному розділі сайту.

Коуч натхненного життя Олена Татьянченко. Київ.Для запису на індивідуальний коучинг телефонуйте за номерами:

(068) 558 0450

(050) 516 6006

Ваш коуч натхненного життя – Олена Татьянченко. Підприємець з багаторічним стажем, Магістр управління міжнародним бізнесом (США, Монтерей, Каліфорнія), громадський діяч, поетка, засновниця волонтерської ініціативи Розмовний клуб «Українські посиденьки».

Хочете завжди бути в курсі наших новин, цікавих відкриттів і мати постійне джерело натхнення?

Приєднуйтеся до Студія натхненного життя на Facebook

Підпишіться на нашу розсилку

Давайте мріяти, творити і надихатися разом!

Недавні записи
Позначки