Золоті фарби осені

Яка же золота осінь без дивовижних світлин? Яскраве, запаморочливо-жовте і помаранчеве листя на тлі бездонно-блакитного неба – хіба можна такого не помітити? От і ми створили свою невеличку колекцію, яка нагадуватиме про ці теплі, лагідні дні і зігріватиме спогадами і сонячними кольорами. Як добре буде зазирнути сюди у похмурий зимовий вечір, щоб наповнити серце радістю і подарувати собі надію на диво!

Щастя і гармонія потрібні всім нам, а ми хочемо бути вашим острівцем затишку і натхнення, тому й  ділимося своїми знахідками, роздумами, красою і важливими ідеями. Ми хочемо нагадувати вам про радість. І легкість. І про те, щоб помічати прекрасне навіть тоді, коли пам’ятаєш, що зовсім поруч іде війна. І для тих, хто нас там захищає, робити те, що можеш. І для країни робити все, що у твоїх силах, але не давати цьому поглинути тебе. А завжди пам’ятати – у життя є цей, другий, інший бік.

Цей проект – коучингову студію, засновано і для цього. Щоб внести у життя баланс. Щоб не забувати про “другий бік медалі”. Щоб пам’ятати про всі фарби палітри, адже ні в кого із нас немає ще одного, запасного життя, яке ми зможемо прожити краще.

Чудового вам дня!

Золота осінь в Києві. Тренінгова компанія

Золота осінь в Києві. Тренінгова компанія

Золота осінь в Києві. Тренінгова компанія

Недавні записи
Позначки

Leave a Reply